1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. 20 nya året-runt-ställplatser på Elmia

20 nya året-runt-ställplatser på Elmia

— 14/05-2020

I slutet av maj står tjugo nya centrumnära ställplatser för husbilar klara på Elmia. Anläggningen, som kommer vara tillgänglig för alla som besöker Jönköping, kommer att ha tillgång till elektricitet och en servicestation med färskvatten och tömning av grå- och svartvatten.

- Jönköping är i behov av fler ställplatser och då passar det att Elmia, som varje år arrangerar Elmia Husvagn Husbil, anlägger detta, säger Klas Brandt, mässansvarig för Elmia Husvagn Husbil.

Klas Brandt, Elmia AB.
Klas Brandt, mässansvarig Elmia Husvagn Husbil. Bild: Elmia AB

Ställplatserna kommer vara öppna året runt för såväl turister som för utställare och besökare till Elmia. Betalning görs enkelt på plats via en betalstation.

- Det känns både roligt och naturligt att vi på Elmia kan ha ställplatser så nära anläggningen. Inte bara för besökare och utställare, utan även för alla som besöker Jönköping eller är på genomfart via E4, säger Klas Brandt.

Ställplatsernas placering med Elmias läge nära Vättern och Rosenlunds bankar med närheten till centrum är väldigt attraktivt. Det medför att gästerna har nära till bland annat city, affärer och restauranger. Dessutom enkelt tillgängliga i direkt anslutning till Sveriges viktigaste gatukorsning, där E4:an möter riksväg 40.

Taggad i: Pressmeddelande