1. Hem
  2. /
  3. Resa
  4. /
  5. 4 Campingappar du inte klarar dig utan

4 Campingappar du inte klarar dig utan

— 03/05-2023

Det finns miljoner och åter miljoner appar att välja och vraka mellan. Ibland vill man riva av sig håret när man inte hittar det man söker. Misströsta inte - Min Husbil i Sverige har tagit på sig uppgiften och sonderat terrängen. Här är apparna du vill ha på mobilen när du beger dig ut och campar.

Vi vågar nästan garantera att du har provat dig igenom en mängd olika appar som ska hjälpa dig att hitta din nästa camping. Risken är stor att du till slut har hur många appar som helst och är ännu mer förvirrad när det är dags att leta efter campingar. Sanningen att säga så behöver du inte så många alternativ. Vi delar med oss av våra favoriter och faktiskt de enda apparna som vi använder.

Och om sanningen ska fram så är det i huvudsak de två översta som vi använder oss av flitigt. Campercontact hjälper oss när vi ska hitta campingar eller vill stanna lite längre på en och samma plats. Om vi bara letar efter övernattning så anser vi att Park4night är det perfekta alternativet.


Campercontact

Den kompletta appen för alla som reser i Europa. Appen kostar cirka 10 dollar per år. Det finns en gratisversion men den är väldigt begränsad. En stor fördel med denna app är att du inte behöver internetuppkoppling för att använda den. Lägg in vilka campingar du vill bo på och påbörja din resa. Vår absoluta favorit och den som vi använder i första hand.


Park4night

En hjälpsam räddare i nöden som listar platser där du kan vila upp mellan körningarna eller stanna över natten. Överlägset det bästa alternativet till att hitta platser som är kostnadsfria och som är bra att stanna på. Ifall du vill ha en camping så finns det andra alternativ som är bättre.


ACSI Eurocamping

Perfekt alternativ för alla som har ACSI kort och som vill nyttja det till max. Med över 8 500 campingplatser är det enkelt att navigera i appen och hitta sina favoriter. Appen täcker in hela Europa och har samtliga campingplatser som är anslutna till ACSI. Ett måste för alla som vill dra maximal nytta av sitt kort under lågsäsong.


Ställplatser

Designad för att användas på en iPad är detta ett bra alternativ för den som letar efter ställplatser i Skandinavien och övriga Europa. Delta och ladda upp bilder för att göra appen mer komplett för framtiden. Enkel att använda och en hjälpsam kamrat som gärna följer med på resan.

Taggad i: Tips  Camping  Appar