1. Hem
  2. /
  3. Om oss

Om oss

Husbilstidningen för alla! Min Husbil i Sverige är Sveriges största husbilstidning sett till antal tryckta exemplar. Tidningen för alla er som uppskattar det mobila fritidslivet. Tidningen har snabbt blivit populär genom sin mix av intressanta reportage. Här hittar du allt om husbilar, tillbehör, camping-/ställplatser, reseskildringar, recept anpassade för det mobila livet, förslag på resmål att besöka samt tävlingar med fina priser. Min Husbil i Sverige ger dig allt du behöver i en enda tidning.

Historia

Min Husbil i Sverige kom ut första gången sommaren 2011. Då distribuerades den via förlaget och Turistbyråshopen Isberg över hela Sverige till campingplatser, turistbyråer och bensinmackar.

Inför vinternumret 2013 bytte tidningen inriktning och den distribuerades utan kostnad hem till
35 000 registrerade husbilsägare i Sverige. Den delades även ut på Caravan Stockholm på mässan i Kista i februari samma år.

Till sommarnumret 2013 ökade vi upplagan då antalet ägare av husbilar blivit fler. Tidningen delades även ut på campingplatser vid Sveriges alla kuster samt på Öland och Gotland. Den kunde även erhållas på Fritidsmässan i Kristinehamn men också på Stora Nolia i Umeå i augusti.

Från och med nummer 1/2015 blev tidningen ett magasin istället för en tabloidtidning. Den började att säljas i butik som lösnummer och på efterfrågan startade vi upp möjligheten att prenumerera på tidningen.

Det finns ungefär 100 000 husbilar registrerade i Sverige. Vi skickar ut tidningen kostnadsfritt till cirka 27 000 husbilsägare och distribuerar cirka 3 000 tidningar till butik och prenumeranter.

Inför varje mässa vi är med på trycker vi upp och distribuerar ytterligare några tusen exemplar. Vi har deltagit på många mässor och fortsätter att göra det.