1. Hem
  2. /
  3. Om oss

Om oss

Husbilstidningen för alla! Min Husbil i Sverige är Sveriges största husbilstidning sett till antal tryckta exemplar. Tidningen för alla er som uppskattar det mobila fritidslivet. Tidningen har snabbt blivit populär genom sin mix av intressanta reportage. Här hittar du allt om husbilar, tillbehör, camping-/ställplatser, reseskildringar, recept anpassade för det mobila livet, förslag på resmål att besöka samt tävlingar med fina priser. Min Husbil i Sverige ger dig allt du behöver i en enda tidning.

Historia

Min Husbil i Sverige kom ut första gången sommaren 2011. Då distribuerades den via förlaget och Turistbyråshopen Isberg över hela Sverige till campingplatser, turistbyråer och bensinmackar.

Inför vinternumret 2013 bytte tidningen inriktning och den distribuerades utan kostnad hem till
35 000 registrerade husbilsägare i Sverige. Den delades även ut på Caravan Stockholm på mässan i Kista i februari samma år.

Till sommarnumret 2013 ökade vi upplagan då antalet ägare av husbilar blivit fler. Tidningen delades även ut på campingplatser vid Sveriges alla kuster samt på Öland och Gotland. Den kunde även erhållas på Fritidsmässan i Kristinehamn men också på Stora Nolia i Umeå i augusti.

Från och med nummer 1/2015 blev tidningen ett magasin istället för en tabloidtidning. Den började att säljas i butik som lösnummer och på efterfrågan startade vi upp möjligheten att prenumerera på tidningen.

Det finns ungefär 100 000 husbilar registrerade i Sverige. Vi skickar ut tidningen kostnadsfritt till cirka 27 000 husbilsägare och distribuerar cirka 3 000 tidningar till butik och prenumeranter.

Inför varje mässa vi är med på trycker vi upp och distribuerar ytterligare några tusen exemplar. Vanligtvis finns vi med på mässorna Caravan Stockholm, Fritidsmässan i Kristinehamn, Stora Nolia och Elmia Husvagn Husbil.

Vem får tidningen?

2023 skickar vi ut tidningen kostnadsfritt till husbilsägare av fordon med årsmodell 2015 t.o.m. 2022. 
Vi köper register en gång per år. Uppdateringar av registret är inget som sker automatiskt, så kontakta oss om ni har sålt er husbil, har flyttat eller om ni av någon anledning inte längre vill ha tidningen. 

Prenumerera om du vill vara säker på att få Min Husbil i Sverige!

Att få tidningen min Husbil i Sverige kostnadsfritt är en service och förmån. Kommer inte tidningen fram eller är trasig så kan vi tyvärr inte skicka ut en ny tidning då det skulle bli alltför kostsamt för oss.

Vill man vara säker på att alltid få ett exemplar av tidningen är det således alltid klokast att köpa en prenumeration!
Det brukar alltid finnas ett bra erbjudande här på sidan, så håll utkik!