1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. 5 höjdpunkter att se fram emot i sommar

5 höjdpunkter att se fram emot i sommar

— 06/06-2022

Varje vecka kommer webbexklusiva reportage och artiklar ut här på webben som inte syns i magasinet. Vi växer hela tiden och lägger stor stolthet på att vår närvaro på nätet ska fortsätta uppåt i samma takt som den gör nu.

Detta händer i sommar

Vidareutvecklingar av reportage, intressanta platser och tävlingar. Det är vad som händer på Min Husbil i Sveriges hemsida. Platser som är värda en omväg och dolda pärlor i mängder. Vi håller oss både i Sverige och ute i Europa och skriver om allt du behöver veta för att få ut det mesta av husbilslivet. En ”sneak peek” på vad ni kan förvänta er under sommaren här på webben…

2 av er vinner varsin grill

Vad sägs om att vinna en grill i sommar?

Vi testar en grill som är något av en hybrid. Inte bara gasol eller kol, nej här väljer du själv hur du vill ha det. Och två läsare kommer dessutom ha möjligheten att vinna varsin grill från SKOTTI. I skrivande stund är grillarna på väg så vi har inte så mycket mer information att dela med oss av i nuläget men håll utkik så får ni snart höra vad vi tycker om den och ni har också möjlighet att vinna grillar som ni kan använda er av när ni myser i sommar.

Förbannade mygg

Har du problem med att hålla myggen ute?

Vidare så har vi varit i kontakt med myggexperten Åsa på myggfri. Hon kommer dela med sig av sina bästa tips på hur ni överlever sommaren och alla mygg som kan tänkas komma. En vecka kommer ni att få lära er mer om myggen och deras helvetiska sätt att vara på. Veckan efter det så kommer det information om de olika prylarna som man kan använda som hjälpmedel för att kunna sitta ute i sommar.

Matkassar till campingen

Visste du att du kan beställa matkasse till campingen?

Vi har kollat upp med olika leverantörer av matkassar och testat vissa som levererar sina kassar till campingar. Frågan är hur många av er som är långliggare på campingar runtom i landet har koll på att ni faktiskt kan få lyxiga eller enkla maträtter som ni kan fixa i husbilen eller på campingen?! Håll utkik så får ni veta allt ni behöver för att få den bästa semestern i år.

Pyssla i sommar

Inte bara spel utan även andra saker man kan roa sig med.

Trendspaning av olika slag med fokus på vad ni kan roa er med i husbilen. Jo, det lär säkert dyka upp något spel (eller några) men även andra aktiviteter. Visste ni att det går att lägga pussel i husbilen? Vi har koll på vilka som lämpar sig att lägga även i en liten husbil. Skoj för hela familjen helt enkelt och någonting som ni kommer få ta del av i sommar.

Flera smarta prylar

Fler saker man villhöver och som är bra till husbilen.

I varje nummer av magasinet finns ”prylarna du villhöver”. Men ibland finns det helt enkelt inte plats för alla saker där. Håll utkik efter den perfekta campinglampan som kommer att underlätta ditt liv. Ok, kanske lite överdrivet men sanningen är att denna lampa är något utöver det vanliga. Att den laddas via ett USB-uttag gör den ännu mer passande för husbilssemestern.

Nu har ni lite mera koll och förhoppningsvis så är ni flitiga med att besöka oss på nätet också!

Taggad i: MHIS nytt  Tips