1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Acamp i samverkan med Siggesta Gård – 15 ställplatser öppnas

Acamp i samverkan med Siggesta Gård – 15 ställplatser öppnas

— 18/10-2022

Siggesta Gård utanför Stockholm öppnar nu upp 15 ställplatser i samverkan med Acamp som är en bokningstjänst för campingplatser. – Vi vet att Siggesta Gård kan bli en destination för husbilsturism året runt, säger gårdens vd Susanne Blomberg.

Siggesta Gård ligger på Värmdö utanför Stockholm och är även känt för att ha agerat inspelningsplats för tv-programmet Bonde söker frus systerprogram Kärlek åt alla.
Från Siggesta Gård är det nära ut till naturen.
Susanne Blomberg, vd för Siggesta Gård, berättar att gäster som kommer med husbil till ställplatsen får bra erbjudande på mat.

I ett pressmeddelande berättas det att hotell- och konferensanläggningen Siggesta Gård på Värmdö utanför Stockholm nu tar nästa steg i sin utveckling och bygger 15 ställplatser för husbilar. Susanne Blomberg berättar om miljön runt gården, med vacker skärgård och ett rikt naturliv och de aktiviteter de erbjuder.

– Vi erbjuder vandring, SUP, kanot och mycket annat naturnära.

Samverkanspartnern Acamp är en bokningstjänst för att boka platser att campa på. Företaget har funnits sedan 2020 och har i dagsläget över 130 värdar anslutna till sig och man finns i Sverige, Norge och Danmark.

Öjje Holt, en av två grundare av campingbokningstjänsten Acamp.

Öjje Holt som är en av Acamps grundare, tillsammans med Paul Berggren, säger i pressmeddelandet att folk efterfrågar upplevelser såsom naturnära platser, mathantverk och friluftsliv. Precis det som Siggesta gård erbjuder, vilket gör dem till en perfekt partner för Acamp.

– Med Siggesta gård stärker vi ytterligare upp vårt utbud av stadsnära värdar utan att för den skull göra avkall på vår förkärlek till natur och friluftsliv, säger Öjje Holt.

För den som även vill uppleva stadsliv är en resa in till centrala Stockholm inga svårigheter. Ett tips är att lämna husbilen och ta bussen istället, går den praktiskt taget från gården till Slussen på mindre än en timme.

– Vi ser också hur vi delar samma värdegrund. Turism och avkoppling ska inte ske på naturens bekostnad, säger både Öjje och Susanne.

Taggad i: Nytt i branschen  Resenytt