Bergholm ställer ut på Elmia

— 11/05-2021

På grund av pandemin har många stora aktörer inom branschen valt att inte ställa ut på några mässor i år. Bergholm Försäljning, husvagns- och husbilsimportör, har valt att gå i motsatt riktning och ska ställa ut på Elmia Husvagn Husbil.

Under Elmia Husvagn Husbil 2019 visade Bergholm tillsammans med sina återförsäljare ett 80-tal fordon i sin monter.
Under Elmia Husvagn Husbil 2019 visade Bergholm tillsammans med sina återförsäljare ett 80-tal fordon i sin monter.

– Vi är övertygade om att det finns ett enormt uppdämt behov att gå på en mässa och från vårt håll kommer modellåret 2022 att bjuda på många spännande fordonsnyheter. Att kunna ses säkert är av största vikt och jag har fullt förtroende för mässans planer, säger Lars Bergholm, vd på Bergholm Försäljning.

Den 8 - 12 september ställer Bergholm ut på Elmia Husvagn Husbil. Detta görs på generösa utställningsytor och visningar av de senaste nyheterna inför kommande modellår görs i såväl fysisk som digital form. Husbilsmärkena hos Bergholm är Knaus, Weinsberg, CI och Rollerteam.

På Bergholm har man märkt ett växande intresse från en bredare målgrupp och tror att i och med att Elmia ställer om istället för in att det borgar för succé.

– Oavsett om man är en nyfiken nybörjare eller erfaren campare är Elmia ett himmelrike och jag har stor tillit även till årets mässa. I nära samverkan med arrangören kommer vi och våra återförsäljare göra allt vi kan för att erbjuda ett roligt och tryggt event, säger Lars och fortsätter.

– För många är Elmia en tradition och vi har ett stort antal trogna kunder som återvänder år efter år för att ta del av alla nyheter på en och samma plats. Vår målsättning, och förutsatt att omständigheterna tillåter, är att presentera lika många fordon som tidigare år och 2019 var det ett 80-tal husvagnar och husbilar.

Utställarna ska tillsammans med mässan samarbeta för att kunna erbjuda besökarna en smittfri upplevelse enligt devisen Säkra möten.  Man följer myndigheternas rekommendationer och anpassar antalet besökare och aktiviteter och tydliga riktlinjer för hygien, utrymmen och avstånd är uppsatta.