1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Campcation med på Bingolottos uppesittarkväll och vill slå ett slag för vikten av fysisk aktivitet

Campcation med på Bingolottos uppesittarkväll och vill slå ett slag för vikten av fysisk aktivitet

— 19/12-2023
Vinner man ett av Campcation och Nordic Laplands all in-paket kan man få prova på hundspann bland annat.

Bokningssidan för camping och ställplatser, Campcation, är med som partner i årets upplaga av Bingolottos uppesittarkväll.

Förra året hade programmet över 2,2 miljoner tittare så att vara med som partner är naturligtvis en bra möjlighet för Campcation att visa upp sig och bidra till en god sak.

Johanna Raga Waronen, vd och grundare av Campcation

 "Att vara en del av BingoLottos uppesittarkväll är en stor ära för oss på Campcation. Det ger oss en plattform att inte bara presentera Campcation, utan tillåter oss även att bidra och uppmärksamma vikten av fysisk aktivitet, särskilt bland barn och unga. Med tanke på att endast två av tio barn och unga rör sig tillräckligt enligt WHOs rekommendationer, ser vi ett viktigt uppdrag i att inspirera till en mer aktiv livsstil genom camping och utomhusaktiviteter," säger Johanna Raga Waronen, VD och grundare av Campcation i ett pressmeddelande.

Man kommer i samarbete med Bingolotto och den norrländska campingen, Nordic Lapland, lotta ut fyra exklusiva all in-paket. Paktetet inkluderar bland annat möjlighet att uppleva Norrlands vildmark genom en fartfylld skotersafari, magisk hundspannstur, norrskenstur, och en autentisk rensafari. Man får även prova på isbrytarkryssning och isvaksbad (med överlevnadsdräkt). Vill man lämna husbilen hemma, så ingår flyg tur och retur och 4 nätter i en privat stuga med bastu och helpension med mat gjord av lokala råvaror. 

Om du är en av vinnarna får du bo i den här vackra stugan medan du njuter av underbar natur och god mat.