Rösta fram Sveriges bästa campingvärd

— 12/05-2021

Nätverket Acamp samlar runt 50 handplockade ställplatsvärdar runt om i Sverige. Varje plats är unik och har en ställplatsvärd med framåtanda och energi som brinner för att ge gästerna det lilla extra. Nu lanserar Acamp tävlingen om den prestigefyllda titeln Sveriges bästa campingvärd och vi är alla välkomna att nominera och rösta.

Acamp erbjuder sedan 2019 människor att hitta och boka ställplatser att övernatta på, spendera helgen på eller dröja sig kvar ett längre tag. Man samarbetar med markägare som har något unikt att erbjuda och som brinner för saken och det goda mottagandet.

- Vi har besökt de flesta platser i vårt nätverk och vet att bakom alla fina platser och vacker natur finns det fantastiska värdar som bidrar minst lika mycket till själva upplevelsen. Det känns väldigt roligt att i år få uppmärksamma den värd som hittills utmärkt sig lite extra och vi hoppas att fler vill följa med på resan framåt, säger Öjje Holt, grundare av Acamp, och tillägger:

- Inget går upp mot ett fint mottagande och därför är det nu dags att nominera den campingvärd som förtjänar titeln Sveriges bästa värd.

Så här går tävlingen till:

Nomineringen pågår mellan 17 och 28 maj.

Omröstningen pågår mellan 7 och 18 juni.

Den 23 juni kungörs vem som är Sveriges bästa värd.

Genom att ladda ned Acamps kostnadsfria app, kan du vara med och nominera och rösta. Läs mer på www.acamp.se.

Taggad i: Nytt i branschen