1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Erwin Hymer Group ställer in Elmia Husvagn Husbil

Erwin Hymer Group ställer in Elmia Husvagn Husbil

— 22/02-2022

Erwin Hymer Group Nord och Hymer Center har efter noga övervägande bestämt att ställa in deltagande på Elmia Husvagn Husbil som hålls i september. Enligt ett pressmeddelande beror det på att man på grund av covid-19 inte kan erbjuda besökarna det de förväntar sig av en mässa.

På grund av pandemin har tillgången till material varit dålig vilket anges vara en av orsakerna till att man måste prioritera om.

Märkena som inte kommer visas på Elmia Husvagn Husbil 2022 är: Bürstner, Carado, Dethleffs, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC och Sunlight.

Vill man se några av Hymer och Carados nyheter i vår kommer man anordna ”Vårmönstring” på några av sina center under våren.

-        Vi kommer att visa hur du underhåller din husbil på bästa sätt och svarar på frågor om allt från service och reparationer till utrustning och tillbehör berättar Marcus Engstrand, eftermarknadschef på HYMER Center. På plats träffar du våra leverantörer som demonstrerar produkter och låter dig ta del av unika erbjudanden fortsätter Marcus. Förutom all vår kunskap bjuder vi på hamburgare med bröd, kaffe & Muffins och mingel med husbilsvänner avslutar han.

På dessa platser anordnas vårmönstringen.

Plats Datum Tid

HYMER Center Ängelholm 19-20 mars 10-16
HYMER Center Göteborg 26-27 mars 10-16
HYMER Center Örebro 26-27 mars 10-16
HYMER Center Stockholm Norr 2-3 april 10-16
HYMER Center Stockholm Söder 2-3 april 10-16
HYMER Center Umeå 2-3 april 10-16