1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Få maten levererad till campingen

Få maten levererad till campingen

— 29/07-2022

Sommaren är i full blom och det är många som står på campingar runtom i landet. För alla som stannar på en och samma camping finns också möjligheten att få sin matkasse levererad till campingen. Min Husbil i Sverige har spanat in lite olika alternativ som kan passa just er.

Matkassar fortsätter att växa

Idag finns det en hel uppsjö att välja mellan när det gäller matkassar. Du beställer en kasse och sedan levereras den till dörren. Det känner många till. Vad många har missat är att du också har möjlighet att få din matkasse levererad till campingen som du står på. Efter att ha kontaktat flera olika företag som levererar matkassar så visar det sig att majoriteten levererar till campingar, förutsatt att de finns inom deras täckningsområde.

Olika alternativ för olika behov

Någonting som ändrats den senaste tiden är att utbudet av matkassar fullkomligt exploderat. Idag finns det verkligen någonting för alla smaker och preferenser. Den ”klassiska” matkassen finns fortfarande kvar men idag har du möjlighet att göra valen själv i en större utsträckning. För den som vill äta hälsosamt så finns det som alternativ. Är du på jakt efter färdiglagad mat så finns det också att tillgå. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Så här fungerar en matkasse

Du beställer en kasse och sedan levereras den till campingen. Välj mellan enkla rätter som du kan tillaga i husbilen eller alternativ med färdiglagade rätter som du kan värma i ugn eller i campingens kök. Det blir nästan som att få med sig hemmet på semestern. Bäst av allt är att du kan njuta av fritiden och inte behöver planera vad du ska äta till middag. Spana in några av dessa alternativ och hitta det som passar dig bäst.

Årstiderna

Med hundra procent fokus på ekologiska alternativ är Årstiderna det perfekta förslaget till dig som vill äta mindre kött.
Man blir garanterat mätt och belåten med väl tilltagna rätter.

Med hundra procent fokus på ekologiska alternativ är detta det perfekta förslaget till dig som vill äta mindre kött. Årstiderna levererar inget rött kött och ingenting i sortimentet har fraktats med flyg. Välj gärna deras vegetariska eller veganska kasse för en hälsosam vecka. Årstiderna har också en morgonkasse där de levererar frukost istället för middag, någonting som majoriteten inte gör.

+  Väl tilltagna portioner - du kommer bli mätt.

+  Spännande recept med råvaror som du kanske vanligtvis inte hade köpt.

+  Du känner dig sund efter att ha ätit deras vegetariska matkasse.

-   Stundtals kan recepten vara något tidskrävande (även om det är värt det).

Just nu erbjuder Årstiderna 20 procent rabatt på en matkasse till Min Husbil i Sveriges läsare om du anger rabattkoden SOMMAR2022.

www.arstiderna.com

GI-Boxen

Med GI-boxen är det bara att stoppa in den färdiga rätten i campingens micro och avnjuta.
En matkasse med finfina färdigrätter som mättar gott.

Färdiglagade rätter som går enkelt att värma i campingens mikrovågsugn. Om du inte har tillgång till det så går det lika bra med en Omnia ugn. Maträtterna innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och nyttiga kolhydrater. Ett bra alternativ för dig som vill äta nyttigt men som inte vill spendera tid med att behöva laga maten själv. Maten kommer frusen och förpackad men den håller sig bra även i kyl (egen erfarenhet). Genom att äta enligt GI-metoden så försvinner sötsuget och tack vare de färdigförpackade rätterna slipper du okynnesätandet.

+  Väldigt tidssparande eftersom rätterna redan är tillagade och färdiga att värma.

+  Du blir mätt, inte nödvändigtvis på grund av rätternas storlek utan snarare deras innehåll.

+  Det kan inte bli enklare att tillaga mat - bara att värma.

-   Efter några dagar kan det upplevas som att rätterna är snarlika varandra trots att de skiljer sig åt.

www.giboxen.se

Hello Fresh

Hello Fresh har väldigt välsmakande måltider. Gå in och välj vilka du vill ha i din kasse.

Skräddarsy din egna meny och ät färsk och balanserad mat som du själv valt. Matkassen kommer med portioner som är numrerade och sedan är det bara att välja vad du vill tillaga vilken dag. Trots att maten är enkel att laga så är den väldigt välsmakande och det går att få ett väldigt varierat utbud. Välj mellan klassiska rätter med en tvist och vegetariska läckerheter.

+  Fräsch och otroligt god mat.

+  Enkelt att tillaga då allt är doserat i förväg.

+  På recepten står det tillagningstid så det går enkelt att planera.

-   Lite små portioner som kan behövas kompletteras vissa dagar.

www.hellofresh.se

Det finns en uppsjö av matkassar att välja och vraka mellan. Vilken blir din favorit?

Taggad i: Tips