First Camp tar över Boden Camping & Bad

— 16/03-2021

I mitten av mars stod det klart att First Camp förvärvar Boden Camping & Bad. Därmed växer First Camp till 46 destinationer i Skandinavien.

First Camp Boden
Johan Söör, First Camp
First Camps vd Johan Söör

- Vi ser mycket fram emot att ta över fina Boden Camping & Bad och kommer att göra allt vi kan för att skapa ännu bättre upplevelser för våra gäster. Tack vare våra säljmuskler och populära bonusklubb kommer ännu fler gäster hitta till Boden, och vi ser fram emot ett gott samarbete även med Boden kommun och andra lokala aktörer, säger First Camps vd Johan Söör och får medhåll av investeringschef Ola Bååth:

- Det är en välskött anläggningen som vi vill fortsätta att utveckla genom både investeringar och ökad marknadsföring.

Boden Camping & Bad ligger precis vid stranden till Bodträsket och på gångavstånd till Bodens centrala delar. Totalt omfattar anläggningen 505 campingtomter och 36 stugor, restaurang och utebad. Anläggningen har tidigare drivits av Skicamp.

- Det känns tryggt att en stark och seriös aktör som First Camp tar över campingen och jag vet att de kommer att förvalta och utveckla campingen på ett väldigt bra sätt, säger Skicamps tillförordnade vd Peter Engström.

Med Boden Camping & Bad har First Camp totalt fem anläggningar i Norrland och 46 i Skandinavien. Företaget håller ett högt förvärvstempo och fortsätter att titta på nya förvärvsmöjligheter.

Taggad i: Pressmeddelande