1. Hem
  2. /

HRF meddelar: Ny branschmässa på Stockholmsmässan i Älvsjö

— 23/12-2023

Husvagns- och husbilsbranschens riksförbund (HRF) har initierat en ny branschmässa under namnet Stockholm Husvagn Husbil.

— Mässan kommer att samla ett stort antal ledande varumärken. Vi tror mycket på den här mässan eftersom den ska hållas på Stockholmsmässan i Älvsjö den 14-17 mars, parallellt med båtmässan Allt för sjön, säger Per Nilsson, HRF:s ordförande. 

Man planerar för fullt för att mässan ska bli intressant både vad gäller innehåll som program. 

— Stockholm Husvagn Husbil har förutsättningarna att nå en ny målgrupp då den arrangeras parallellt med båtmässan Allt för Sjön. Vi ser också stora fördelar att mässan genomförs i Stockholm. Dels är det landets mest folktätaste region, dels vet vi att intresset för det mobila boendet tilltalar allt fler storstadsbor, fortsätter Per Nilsson.

Som tidigare nämnts arrangeras mässan parallellt med båtmässan Allt för sjön. Entrébiljetten ger tillträde till båda mässorna. Allt för sjön har även öppet helgen innan, den 7-10 mars. 

— Vi är glada att kunna bredda utbudet som möter besökaren på Allt för Sjön, säger Hanse Thorslund, Projektledare Stockholmsmässan. Genom samarbetet med HRF erbjuder vi nu än mer produkter och möjligheter för alla som gillar en aktiv fritid, resor och avkoppling både till lands och till sjöss. Totalupplevelsen för våra besökare blir större, konstaterar Hanse Thorslund.

Husbilsmärken som är klara som utställare:

Adria, Affinity, Carthago, Chausson, Concorde, Dreamer, Etrusco, Eura, Frankia, Hobby, Hymer, Kabe, Knaus, Mc Louis, Morelo, Niesmann+Bishoff, Rapido, Sunliving, Weinsberg.

Husvagnsmärken som är klara som utställare:

Adria, Hobby, Kabe, Knaus, Weinsberg

Taggad i: