Husbilslandets ägartrio går vidare i prestigefylld tävling

— 28/10-2020

Husbilslandets ägare har gått till regionfinal i tävlingen Entrepreneur of the year. Den 10 november avslöjas vilka som går vidare till den nationella finalen. - Oavsett hur det går känns det hedrande att ha kommit såhär långt bland många andra duktiga entreprenörer. Det är ett kvitto på att vi har lyckats bra, säger delägare Nils-Olof Pettersson.

Ägartrion består av (fr.v) Niklas Olsson, Nils-Olof Pettersson och Jonas Pettersson.

Tävlingen EY Entrepreneur of the year 2020 arrangeras i 60 länder och är en av världens mest prestigefyllda utmärkelser för entreprenörer. Husbilslandets ägartrio Nils-Olof Pettersson, Niklas Olsson och Jonas Pettersson nominerades till tävlingen under hösten och sedan dess har företaget granskats och ägarna har intervjuats av en jury. Nu står det klart att trion gått vidare som en av tio finalister i region Svealand.

Regionsfinalen avgörs i Örebro den 10 november och då utses årets entreprenör i regionen samt vinnare i övriga kategorier. Vinnarna från regionsfinalen går sedan vidare till den nationella finalen i Stockholm som avgörs i Stockholms Stadshus den 29 januari 2021.

Dubblat omsättningen

Husbilslandet startade på Bäckhems Gård i Bäckhammar 1988 av Ingvar Pettersson. Idag drivs det av hans son Nils-Olof Pettersson tillsammans med Jonas Pettersson och Niklas Olsson. Sedan starten har verksamheten expanderat kraftigt till att bli en av landets ledande återförsäljare av fritidsfordon. Här säljs årligen närmare 500 fordon och på tio år har omsättningen dubblats. Antalet medarbetare har under denna period tredubblats och i dagsläget har Husbilslandet drygt 30 medarbetare.

Goda kundrelationer

En stor del av framgången tror ägarna beror på den goda kontakten med kunderna.
 – Vi är noga med att vårda våra kundrelationer och att alla som köper husbil eller husvagn hos oss ska känna sig nöjda och trygga med sitt köp. Trots att vi har växt försöker vi bibehålla den familjära stämningen här på Husbilslandet och bjuder gärna in våra kunder till olika träffar och jippon.

En annan framgångsfaktor kan också vara att ägarna alltid vågat satsa framåt och utveckla verksamheten.
– Härnäst jobbar vi för att kunna bygga en helt ny tvätthall, integrerad med verkstaden. Vi vill utveckla vår servicenivå ytterligare, säger Nils-Olof Pettersson. 

Taggad i: Pressmeddelande