1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Nu kan du vinna campingnätter på Bingolotto med Campcation

Nu kan du vinna campingnätter på Bingolotto med Campcation

— 30/11-2022
Kalix Camping är en av över 700 anläggningar som är anslutna till Campcation.

Nu kan Bingolotto-spelare för första gången vinna campingnätter då Campcation och Folkspel ingått avtal. – Genom att kombinera det kanske folkligaste vi har i Sverige, camping och Bingolotto kan det väl inte bli annat än succé? säger Campcations vd, Johanna Raga Waronen i ett pressmeddelande.

Campcation, som enligt pressmeddelandet, är Nordens största bokningssida för camping och ställplatser ska under hela 2023 delta med utlottningar av presentkort till vinnare i Bingolotto. Man kommer synas i tv-programmet samt på alla fysiska och digitala bingolotter.

Avtalet som man har tecknat med Folkspel kommer bidra till att Campcation hjälper till och stödjer svenskt föreningsliv och samtidigt får företaget större räckvidd och kan nå ut till en bredare publik för att främja svensk och nordisk camping.

”Vi är väldigt stolta och glada över vårt nya samarbete med Folkspel och BingoLotto. Jag är övertygad om att samarbetet kommer att bidra till vårt mål att öka intresse för nordisk camping, vilket i sin tur kommer att bidra till att driva våra partners framgång”, säger Johanna Raga Waronen, vd, Campcation.

“Genom att kombinera det kanske folkligaste vi har i Sverige, camping och Bingolotto kan det väl inte bli annat än succé?" säger Johanna Raga Waronen, vd, Campcation,

Campcation har i skrivande stund över 700 anslutna anläggningar, med allt från campingplatser, stugor, ställplatser, glamping och andra naturnära boenden att välja bland. På Campcations hemsida är anläggningarna direkt bokningsbara då de har anslutit sig själva, något som är unikt i branschen.

Partneransvarig Mark Nydéus på Folkspel säger: “Vi har under en tid tittat på att inkludera camping som en del i vår vinstpalett då det passar vår målgrupp. Viktigt för oss har varit att hitta en partner med ett rikstäckande utbud som kan attrahera vår målgrupp. Campcation-teamet har visat på ett stort driv och vilja att skapa mervärde i samarbetet, och med deras breda utbud på den nordiska marknaden får vinnaren många valmöjligheter. Vårt avtal med Campcation möjliggör ett bredare vinstutbud som våra vinnare efterfrågar.”


Taggad i: Nytt i branschen