1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Ny husbilspodd - premiär idag!

Ny husbilspodd - premiär idag!

— 03/06-2022

Den erfarne radioprataren Peter Sandholt från Morrongänget på Mix Megapol i Göteborg har startat en podd som heter Stora husbilspodden och som har premiär idag. Tillsammans med fyra husbilserfarna vänner pratar man om allt som har med husbilslivet att göra.

Peter Sandholt leder Stora husbilspodden.

Peter Sandholt är relativt ny som husbilsägare och har därför tagit med fyra vänner som är i det närmaste husbilsproffs. Det är de två paren Gunilla (Nilla) och Mikael från YouTube-kanalen "Våra husbilsresor" samt Tommy och Sara som även de har en YouTube-kanal som heter "Our Backyard Europe". 

- Det här är ett projekt helt byggt på ren lust. Det är så jäkla roligt att göra det här med Mikael, Gunilla, Tommy och Sara! Deras YouTube-kanaler var språngbrädan in i husbilsvärlden för mig. Det är en ren lyx att få ta del av all deras kunskap och erfarenheter – både misslyckanden och härliga stunder. Tillsammans vill vi fortsätta inspirera och sprida lite husbilskärlek, säger Peter Sandholt.

Micke och Nilla från YouTube-kanalen Våra husbilsresor
Tommy och Sara från YouTube-kanalen Our backyard Europe

Min Husbil i Sverige har lyssnat på de två första avsnitten och tycker att det var en härlig podd att lyssna på och längtar redan till nästa vecka. Stämningen är go' och man pratar om allt möjligt som har med husbilslivet att göra samtidigt som man lyckas behålla en röd tråd genom hela avsnittet. 

Du hittar avsnitten i din poddcastspelare eller så kan du lyssna på dem via den här länken.

Taggad i: Nytt i branschen  Tips