1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Spännande nyhet från Knaus att upptäcka på Stora Nolia i Umeå

Spännande nyhet från Knaus att upptäcka på Stora Nolia i Umeå

— 08/08-2023

Imorgon, 9 augusti, börjar Stora Nolia-mässan i Umeå och pågår till och med söndag. 271 utställare av olika slag finns på plats på den 100 000 kvadratmeter stora ytan för att visa upp sina produkter och tjänster. En av utställarna är importören av husbilar och husvagnar, Bergholm. – Noliamässan är en av Sveriges största utomhusmässor, vilket ger oss en bra möjlighet att nå våra norrländska kunder. Vi har många campare och friluftsintresserade människor uppåt i landet, så Norrland är helt klart en viktig region för oss, säger Magnus Wiktorsson, säljare på Bergholm, i ett pressmeddelande.

Knaus Van Ti Plus är fyrhjulsdriven och anpassad för året runt-bruk.

Bergholm berättar i ett pressmeddelande att besökare till deras monter kan förvänta sig att uppleva smidiga campervans, klassiska husvagnar och större lyxåk. Ett av de fordon som de tror kommer locka intresse i landets norra delar är nyheten Van Ti Plus från Knaus. Det är en fyrhjulsdriven husbil som är anpassad för året runt-bruk.

– Det är en superfin husbil med unik manövrerbarhet och bra komfort. Att den kan användas under vinterhalvåret är också en stor fördel. Perfekt för alla äventyrslystna norrlänningar, säger Bergholms Magnus Wiktorsson.

Man tror också att de två husbilarna Weinsberg CaraTour och Knaus Tourer Van Vansation kommer att vara intresseväckande för den som söker en husbil som även kan användas som vardagsbil.

Weinsberg CaraTour
Knaus Tourer Van Vansation

– I och med vanlife-trenden har det blivit väldigt populärt med småbilar de senaste åren, både i Sverige och runtom i Europa. CaraTour och Tourer VAN kan dessutom användas i vardagen, som personbilar. Tack vare deras smidiga storlekar fungerar de lika bra att semestra i, som att åka till affären eller hämta barnen med, säger Magnus Wiktorsson.

Bergholm är på plats med de två återförsäljarna BW Fritid i Umeå och Husvagnscenter i Luleå. På samma område hittar vi även Kabe, Adria, SoliferPolar, S Karosser, Kama Fritid, Fritidsmetropolen och Caravan Club.