1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Tävla och vinn - 3 läsare vinner varsin produkt! Smart Living Flamman - Två produkter i ett

Tävla och vinn - 3 läsare vinner varsin produkt! Smart Living Flamman - Två produkter i ett

— 10/09-2022

En högtalare och flammande lampa - allt i ett! Det går inte annat än att imponeras av denna produkt som inte bara ger dig juste musik utan också skapar en trevlig stämning i form av en flammande ljuslykta. Nu har tre läsare möjlighet att vinna varsin ”Flamma”.

Campingvaruhuset har stort utbud

Gustav Henriksson, delägare av Campingvaruhuset.

Campingvaruhuset har över 50 års erfarenhet av campingbranschen och det är inte en slump att de erbjuder ett brett sortiment med kvalitetsprodukter. Här kan du hitta allt som har med camping och husbilslivet att göra. Förutom en enorm webbshop så har de också Nordens största fysiska campingtillbehörsbutik på 2500 kvm varav 900 kvm är en tälthall.

Butiken ligger i Enköping men det går enkelt att beställa sakerna från deras nätbutik.

Campingvaruhuset har gett tre stycken LTC Flammande högtalare till Min Husbil i Sverige som ni läsare nu har möjlighet att vinna!

Högtalare och lykta i ett - kan det bli bättre?

Information om produkten:

Snygg Bluetooth högtalare med ett ljus som ser ut som en fackla. Parkoppla enkelt med din mobiltelefon och spela upp din favoritmusik från Spotify eller andra tjänster - du väljer själv hur du vill göra. Högtalaren kommer med ett smidigt handtag som gör det enkelt att bära med sig. Det går bra att hänga den i förtältet. Ett stort plus är att det också går att koppla ihop två högtalare med varandra och spela musik för en större publik om så önskas!

Högtalaren är vattentät (IP65).

Effekt: 5W

Bluetooth: 4,2

Batteri: 1500mAh

Speltid musik: 4-5 timmar

Ljus tid: 13-15 timmar

Storlek: 16,5 x 10 cm

Vikt: 300g

Läs mer på: www.campingvaruhuset.se

>> Tävla om 3 stycken Flamman - Tävling avslutad

Fyll i formuläret via länken ovan och svara på vilket år min Husbil i Sverige gav ut sitt första nummer för att vinna en av högtalarna. Den 24/9 kommer vi att välja tre av er läsare som får varsin produkt skickad till sig.

>> Vinnarna

Taggad i: MHIS nytt