1. Hem
  2. /
  3. Resa
  4. /
  5. Tävlingen avslutad - 3 vinnare utsedda

Tävlingen avslutad - 3 vinnare utsedda

— 05/04-2023

Bengt Rönnbom är van campare och har alltid varit noggrann med att anteckna och kommentera de olika campingarna som familjen besökt.

– Det slutade med att vi hade lösa lappar och papper överallt och det gick inte riktigt att hålla ordning på det. Då väcktes idén om att ha en bok som var avsedd för just detta och år 2019 släpptes första upplagan av Campingliv, säger Bengt och berättar att det i mars månad släppts en ny uppdaterad upplaga.

Boken är som en loggbok där du fyller i all information (som du vill) om campingen, ställplatsen eller guldpärlan du hittat och fricampat på. För den som vill går det att fylla i allt på detaljnivå också för att kunna komma ihåg sina upplevelser på bästa sätt. Tack vare boken så har du allting samlat. Boken är tänkt som en minnesbok men kanske framförallt som en planeringsbok. Efterhand så hittar du dina favoriter och vet vilka platser du vill besöka igen. Med hjälp av boken är det enkelt att sätta din reserutt utefter platser som du vill komma tillbaka till och campingar som du är nöjd med.

I mars månad kom det en rykande färsk uppdatering på Campingliv.

– Jag kände att det var dags för en uppdatering så den har precis lanserats, säger Bengt och berättar att han bland annat lagt till om campingen eller ställplatsen har en laddstation för bil.

Fyll i väder, aktiviteter och standard för att sedan kunna fylla i en campingrutt. Här kan du också skriva hur mycket drivmedlet kostar och vilka platser du ska besöka nästa gång husbilen är ute och rullar. Perfekt fyll-i-bok för camparen.

Tävlingen avslutad

De tre lyckliga vinnarna är:

Nicki Rönnbom, Ystad

Sanna Lindström, Hägersten

Gunilla Jonsson, Sundsvall

Vann du inte? 

Ps: För alla er som älskar fyll-i-böcker så kan vi berätta att Bengt också har gett ut böcker för golfaren, vin- samt ölälskaren.

Läs mer om detta på www.capentum.se

Taggad i: Tävling