1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Tävla och vinn grillar från SKOTTI

Tävla och vinn grillar från SKOTTI

— 10/08-2022

Den prisbelönta och ultraportabla grillen är ett fantastiskt alternativ för alla som inte har stora utrymmen i husbilen men som vill ha friheten att grilla när andan faller på. Välj om du vill grilla med gasol, kol eller ved - SKOTTI är redo att förgylla din måltid.

Grillen är stabil och burken kan man använda som en ugn om man vill. Så smart.
Att sätta ihop Skotti grillen är snabbt gjort och det går att grilla med kol eller ved också.
Grillen läggs ihop i en smart bärväska som man kan tvätta av senare om man vill.

Ett platt paket

Vid en första anblick är det lätt att tro att denna grill kommer att vara mindre bra med tanke på att den är otroligt platt när den kommer i sin väska. Frågor som rengöring och annat poppar direkt upp i huvudet och skepsisen växer allteftersom delarna packas upp. Visst, den är snygg som få men är den verkligen praktisk? Efter att ha satt ihop den (vilket går supersnabbt) förvånas vi över hur stabil den är trots sin lilla storlek. Men i bakhuvudet finns fortfarande en viktig praktisk undran kvar - hur tusan packar man ner den efter att den är använd? Om man inte har möjlighet att diska den direkt - hur grisigt kommer det att bli?

SKOTTI har den bästa packväskan

Det visar sig att vi har fel - väskan som grillen kommer i är i så pass tjockt material och om du inte har möjlighet att diska grillen på plats så är det bara att packa ner den. Det kommer inte att osa grill i husbilen för allting stannar i väskan. Ett ytterligare plus är att det går att diska den i diskmaskin. Bäst av allt är att den tar så otroligt liten plats. Passar perfekt för alla som har mindre husbilar eller plåtisar. Med tanke på den lilla storleken så går den också att stuva i eventuell packväska till motorcykeln eller cykelsemestern.

Prisbelönt design och funktion

SKOTTI har vunnit det prestigefyllda priset Red Dot Award för bästa produktdesign.

För grillentusiasten finns det också en rad tillbehör att välja på. Bland annat grillspett, lock för grillning i lite blåsigare väder eller för rökning av exempelvis fisk eller räkor. Där finns också två olika rostfria boxar för matförvaring, tillagning eller varför inte bakning. Med SKOTTI är möjligheterna oändliga och nu har två läsare möjlighet att vinna varsin grill.

Läs mer om SKOTTI här: skottigrill.eu

>> Tävla och vinn en SKOTTI grill värd 1 799 kronor

Berätta hur och var du skulle använda din SKOTTI grill om du vann och om du tar med någon eller föredrar att vara solo.  

Vinnare kommer att utses 31 augusti då två av er kommer få varsin grill hemskickad till er.

Klicka antingen på länken ovan eller skicka ett e-mail till tavling@mhis.se med ditt tävlingssvar och dina uppgifter. 


Taggad i: MHIS nytt  Tips