1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Tävla och vinn - Klädsel i ull till husbilen
  6. Tävlingar
  7. /
  8. Tävla och vinn - Klädsel i ull till husbilen

Tävla och vinn - Klädsel i ull till husbilen

— 06/01-2023

Ullbädden, som ägs av Birgitta Holmquist, har ett väldigt brett sortiment av produkter i ull. Allt fler väljer ull för att klä in sina säten i husbilen och nu har ni läsare chansen att vinna sätesdynor till husbilen från Ullbädden.

Ullbädden

Birgitta Holmquist

Att sova i ull är ingenting nytt. Ull är ett naturligt material som renar sig självt på ett naturligt sätt. Allt fler väljer att köpa sängkläder i ull och för den som vill finns också möjlighet att sätta överdrag på sätena i husbilen.

Ullbädden importerar och säljer sängkläder och ullprodukter i cashmere-, kamel-, alpacka- och merinoull.

På deras hemsida finns allt från tofflor och täcken till morgonrockar och nackkuddar. Ull har flera goda egenskaper och här kommer tre viktiga egenskaper som är värda att veta.


Ullens tre goda egenskaper

  • Ull isolerar både mot kyla och värme tack vare luftfuktigheten i ullfibern. Detta gör att kroppen behåller sin temperatur och med tanke på att den kan absorbera 30 procent av sin egen vikt utan att kännas fuktig så är den ett väldigt bra alternativ. Det kan vara väldigt skönt att ha sina stolar i husbilen inklädda i ull.
  • Lanolin är ett slags fett som finns i ullen. Det är ett naturligt fett som stöter bort lukt och smuts. Med tanke på att kroppen producerar svett för att kyla ner sig är ull ett bra sätt att slippa blöta sängkläder eller sitsar. Ullen arbetar med att andas och tack vare det så isolerar den kroppen från kyla och svett.
  • Ullens fibrer sägs ge en form av mikromassage. Detta i sin tur hjälper mot stela leder och muskler, dålig blodcirkulation och kramper.

 Läs mer på www.ullbadden.se

>> Tävla och vinn ullprodukter till husbilen - tävling avslutad

Klicka på länken ovan och var med och tävla!

Tävlingen avslutas 2023-01-22 då tre vinnare får varsitt set med dessa härliga sätesskydd!


Taggad i: MHIS nytt  Tävlingar