1. Hem
  2. /
  3. Tävlingar
  4. /
  5. Har du koll på villkoren i min Husbil i Sveriges tävlingar?

Har du koll på villkoren i min Husbil i Sveriges tävlingar?

— 25/05-2023

Villkor och regler för min Husbil i Sveriges tävlingar i sociala medier, på mhis.se och i tidningen.

1. Tävlingen organiseras av min Husbil i Sverige. Tävlingarna är inte på något sätt sponsrade, främjade eller administrerade av Facebook/Instagram.

2. När du deltar i tävlingarna godkänner du min Husbil i Sveriges tävlingsregler, villkor och personuppgiftsbehandling.

3. Genom att delta i tävlingen samtycker du samtidigt till att vi registrerar namn och annan nödvändig kontaktinformation. Informationen som du lämnar i samband med tävlingen kommer endast att vara tillgänglig för min Husbil i Sverige och den samarbetspartnern som tävlingen gäller. Kontaktinformationen kommer endast att användas i samband med denna tävling och ges inte ut till tredje parter.


4. Facebook-/Instagramprofilen du tävlar från, måste vara skapad i enighet med respektive plattforms communityregler. Fejkprofiler får ej delta i tävlingarna.

5. Tävlande måste vara bosatt i Sverige och vara över 18 år.

6. Om en vinnare inte uppfyller kraven som beskrivs i dessa tävlingsvillkor, eller avstår från att ta emot priset, utses en ny vinnare.


7. Vinnaren utses utav en jury. Juryn väljer ut vinnaren baserat på dess bidrag och kan inte överklagas.

8. Du som deltar i tävlingen godkänner att vi eventuellt lägger upp ditt bidrag på vår hemsida och annonserar/uppmärksammas bidraget i min Husbil i Sveriges marknadsföring.

9. Vinnaren utannonseras i den kanal som tävlingen sker från, där vinnaren/vinnarna informeras om vinsten. Inom 3 dagar efter detta ska vinnaren/vinnarna kontakta redaktionen på min Husbil i Sverige via mail: redaktion@mhis.se och uppge kontaktuppgifter och adress för leverans av vinsten. Om inte vinnaren kontaktar min Husbil i Sverige inom 3 dagar från offentliggörandet av vinnaren har min Husbil i Sverige rätt att utse en ny vinnare.


10. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person.

11. Priset/Vinsten kan inte tas ut i kontanter och inte bytas till andra produkter, presentkort eller ett likvärdigt pris. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar av tävlingsvillkor, skrivfel samt för att tekniska felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, hos tex. Instagram/ Facebook.


Har du frågor om detta är du välkommen att kontakta oss:

Min Husbil i Sverige

0411- 24 11 00

redaktion@mhis.se

Taggad i: Tävlingsvillkor