1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Tävla och vinn äggkoppar från Semona

Tävla och vinn äggkoppar från Semona

— 22/09-2022

Företaget Semona ägs av Mona Kock-Larsen och fokus ligger på glas, tallrikar och tillbehör som passar perfekt i husbilen. Chansen är stor att ni redan känner till hennes produkter och nu har tre av er möjlighet att vinna varsitt set med äggkoppar.

Företaget Semona ägs av Mona Kock-Larsen.

Semonas produkter säljs över hela landet

På deras hemsida finns en lista över alla återförsäljare och sannolikheten är stor att det finns någon i närheten av där du bor. Företaget har specialiserat sig på att leverera produkter som inte är ömtåliga och som du kan ha med dig för att förgylla husbilslivet. En produkt som Min Husbil i Sverige fastnat lite extra för är deras ursöta äggkoppar.

Läs mer på deras hemsida för utbud och återförsäljare: www.semona.se

Äggkoppar med en twist

Dessa skönheter är inte bara praktiska och fina äggkoppar utan de fyller också en smart funktion. Locket gör att ägget håller sig varmt längre och när det är dags att skala äggen så kan locket användas till att samla ihop äggskalet. Där finns en sked för den som vill ha löskokt ägg och bäst av allt är att de kommer i olika färger så att du lätt kan hitta din favorit.

Välj färg som underlättar

Välj någon av de fina färgerna som äggkopparna kommer i och underlätta för den som kokar äggen. Röd äggkopp vill kanske ha löskokt ägg medan blå vill ha sitt ägg hårdkokt. Alla som reser med barn vet att det kan ta lite tid innan barnen sitter framför bordet och då är det enkelt att hålla reda på äggen. Att de tillför en härlig färgklick på bordet är ytterligare ett plus.

En smart färgkombination gör att man lätt kan hålla reda på vem som ska ha hårdkokt eller löskokt ägg.

>> Tävla om 3 set med äggkoppar

Nu har ni läsare möjligheten att vinna detta fina set med äggkoppar. Tävlingen är busenkel och alla kan delta. Det enda du behöver göra är att klicka på länken ovan och sedan svara på frågan:

Vad kom först hönan eller ägget?

De tre med mest kreativa svar bli vinnarna och får varsitt set med äggkoppar. Var kreativ och tänk utanför ramarna så har du en stor fördel!

Tävlingen avslutas 6/10 då tre av er vinner och får äggkoppar skickade hem till er!

Lycka till allihopa!

Sprid gärna tävlingen så att fler får möjligheten att delta!


Pst! Du kan fortfarande tävla om 3 stycken Flamman - två produkter i ett

>> Gå till tävlingen!

Taggad i: MHIS nytt