Häng med på afterski i världsklass – vi blir långt fler än tusen

— 17/02-2021

I tider då afterski nästan har blivit ett skällsord, föds nya, geniala idéer. Nu på fredag, klockan 18.00 den 19:e februari, bjuder Fredrik Ryberg och hans medarbetare på PR Husbilar i Sollebrunn in till stor afterski i sin verkstad. Underhåller gör det populära afterski-bandet Haaks. Allt under helt corona-säkrade former.

Haaks hos PR Husbilar
Var med på ett stort digitalt musikevent på fredag 19/2!
Fredrik Ryberg

- Vi måste alla få ha lite kul i dessa pandemitider. Därför kör Haaks en live-streamad afterski/afterwork i vår verkstad, mellan husvagnar och husbilar. Man kan streama det både från vår och från Haaks Facebook. Tillsammans med Kama Fritid och Hobby Husvagnar har vi fått ihop detta. Nu välkomnar vi kunder, vänner, grannar och egentligen hela Husbilssverige på en fantastisk fredagskväll och en riktigt bra start på helgen, säger Fredrik Ryberg.

Gästis i Sollebrunn har hängt på och skapat ett afterski-paket bestående av mustig gulaschsoppa följd av en härlig dessert. Paketet serveras som take away.

- Vi hoppas att ortsbefolkning och lokala företagare ska vilja haka på och bjuda sina familjer eller anställda på en corona-säker afterwork i världsklass, fortsätter Fredrik Ryberg, allt sker under trygga former i hemmet, men ändå kan vi känna att vi är flera tusen som tillsammans gör samma saker och gläds åt samma saker.

Som extra grädde på moset – eller extra paprikapulver på gulaschen, om man vill – finns chansen att vinna fina priser för totalt 6 300 kronor. Gå in på Haaks Facebook-sida och läs mer!

Nu på fredag, klockan 18.00 den 19:e februari 2021, är dagen och klockslaget när vi äntligen får uppleva en riktigt stor och festlig afterski igen. Med rätt musik, rykande het och mustig gulasch och en kall öl! Vi ses på fredag!

Taggad i: Pressmeddelande