1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Bürstner och reseinfluencern Ayo Hansen inleder samarbete

Bürstner och reseinfluencern Ayo Hansen inleder samarbete

— 21/06-2023
Ayo Hansen med den nya folierade Bürstner Lineo T 690 G

I samband med att den nya kompakta husbilen Lineo T från Bürstner lanseras har man inlett ett samarbete med den danska reseinfluecern Ayo Hansen.

Ayo Hansen behövde miljöombyte och bestämde sig spontant 2017 för att flytta in i en husbil och resa. Och det har hon gjort med besked, de senaste sex åren har hon besökt 47 länder. Resorna har för det mesta skett i olika varianter av plåtisar men från och med juni ska hon bo och resa runt i den nya Bürstner Lineo T 690 G. Då hon bor i husbilen permanent är det vissa saker som bara måste fungera – året runt!

­– Husbilen måste vara ett mysigt och bekvämt hem, en funktionell arbetsplats, en äventyrlig reskamrat och en plats där jag kan umgås med familj och vänner, säger Ayo Hansen.

Lineo T är den första Bürstnern på Ford-chassi

Nya Bürstner Lineo T är byggd på Ford-chassi

Husbilen byggs som sagt på Ford Transits tunga chassi och har framhjulsdrift. Den finns tillgänglig med antingen 130 eller 155 hästkrafter. Då den endast är 2,2 meter bred är den enligt tillverkaren lättmanövrerad och trots sin kompakta storlek fullpackad med smarta lösningar och det de själva kallar #hemkänsla.

Lineo T kommer till en början att finnas i tre kompakta planlösningar med längder från 660 cm till 699 centimeter:

• Lineo T 620 G - 660 cm lång, enkelsängar, garage, svängbara säten, Vario-dusch, komplett kök inkl. 90-liters absorptionskylskåp

• Lineo T 690 G - 699 cm lång, enkelsängar, garage, svängbara säten, Vario-dusch, extra högt linneskåp och gott om förvaringsutrymme, komplett kök inkl. 133 liters kompressorkylskåp

• Lineo T 700 - längd 699 cm, fristående queen size-säng, garderober på båda sidor om sängen, Vario-dusch, extra högt linneskåp, komplett kök med 133-liters kompressorkylskåp

Lineo T levereras enligt tillverkaren med ett omfattande utrustningspaket, såsom passagerarkrockkuddar, pilotstolar med klädsel i bodelen, fönster med aluminiumram, centrallåst premiumentré, 40x40 cm taklucka, elektriskt insteg, en extra servicelucka i garaget, samt ett ljuspaket och ett praktiskt 230 V eluttag i det bakre garaget. 

Bürstner meddelar att den första Lineo T 690 G kommer att börja landa i Sverige i juni 2023.

Träffa Ayo Hansen i Norrköping och hör mer om hennes vanlife-äventyr

Lördagen den 8 juli 2023 kan du träffa Ayo Hansen och lära dig mer om hennes vanlife-äventyr. Hon kommer att berätta om sitt liv på vägen och de erfarenheter och lärdomar hon har dragit under de senaste 6 åren.

Förutom att du kan träffa Ayo Hansen, kan du också se två andra nyheter från Bürstner som är ute på turné i sommar-Sverige. Läs mer om Bürstners sommarturné

Besök även Ayo Hansen på sociala medier:

Instagram Facebook YouTube Hemsida