Forsbergs Fritidscenter tar över Bossings Fritidscenter i Linköping

— 19/08-2020

Nu tackar Bo ”Bossing” Karlsson för alla fantastiska år i husbilsbranschen. Redan den första september förväntas nya Forsbergs Fritidscenter i Linköping att öppna i samma anläggning, en gigant i Husbilssverige. När flytten är klar kommer Forsbergs Fritidscenter i Mantorp att stängas.

På den stora anläggningen i Linköping, centralt belägen på Jägarvallen, är ambitionen att skapa en av Mellansveriges största och mest moderna fullserviceanläggningar för husbilar och husvagnar.

Ett nytt team, där medarbetare från båda aktörerna svetsas samman till en enhet, kommer att skapas.

Bo "Bossing" Karlsson

Tillsammans med Bossings Bilservice, som fortsatt kommer att ägas och drivas av Bo ”Bossing” Karlsson med familj, erbjuder Forsbergs Fritidscenter ett brett utbud av fritidsfordon och dito vagnar samt bodelsservice, tvätt, rekonditionering, försäljning av tillbehör och reservdelar, motorservice och besiktning.

Jonas Karlsson. VD, Forsbergs Fritidscenter

- Bossings Fritidscenter har servat sina kunder på ett lysande sätt under 30 år, vilket vi ser fram emot att fortsätta att göra i vår gemensamma organisation. Med medarbetarna från Bossings Fritidscenter vinner vi ett fantastiskt tillskott till vårt redan starka team från Mantorp. Den samlade erfarenheten och kompetensen hos Forsbergs Fritidscenter i Linköping blir minst sagt svårslagen. Anläggningen som ligger centralt i Linköping blir ett perfekt komplement till våra övriga anläggningar, säger Jonas Karlsson, vd på Forsbergs Fritidscenter, och tillägger:
- Nu stärker vi vår position ytterligare på den växande nordiska marknaden.

- Jag är väldigt glad över att kunna lämna över mitt livsverk till Forsbergs Fritidscenter, den ledande aktören i vår bransch. Och jag känner mig trygg i att lämna över min fantastiska personal till Forsbergs Fritidscenter. Tillsammans får verksamheten möjlighet att växa ännu mer och det känns betryggande med en professionell koncern som backar upp. Det har varit fantastiska och lärorika år och det känns underbart att dra sig tillbaka när branschen är på sin absoluta topp, säger Bo ”Bossing” Karlsson.

Forsbergs Fritidscenter, med sina sju anläggningar, omsätter runt 800 Mkr och sysselsätter cirka 120 anställda. Anläggningarna finns i Hyssna, Bjuv, Stockholm, Borlänge, Karlstad och Kalmar samt i Mantorp, som nu flyttar drygt två mil västerut och blir Forsbergs Fritidscenter i Linköping. 

Taggad i: Nytt i branschen