1. Hem
  2. /
  3. Resa
  4. /
  5. Glassnyheter som du kan njuta av i sommar

Glassnyheter som du kan njuta av i sommar

— 19/04-2023

Bada i havet och njut av glass, det gillar väl de flesta av oss. Alla som kommer att åka runt i Sverige med husbil i sommar… se hit! Min Husbil i Sverige har spanat in några av årets nyheter från de stora glasstillverkarna. Vi har redan hittat våra favoriter – vilka blir era?

Engelholmsglass

popcorn båt

Gräddglass med popcornsmak, saltkolarippel och kolaöverdrag med crisp. Oavsett om du gillar popcorn eller inte så blir detta snabbt en favorit. Ett stort plus är att där inte finns någon risk att popcornbitarna fastnar i tänderna.

Hallon/Lakrits Pop

Gräddglass hallon med saltlakritsrippel och vit choklad med salta lakritspärlor. Precis lika god som den låter. Faktum är att den gillas av folk som vanligtvis inte föredrar lakrits. En riktig succé.


SIA Glass

Chokladkaka

En krämig chokladgräddglass med chokladsås, doppad i mjölkchoklad med krispiga kakbitar. Det är verkligen glass och chokladkaka i ett - kan det bli bättre?!

Superhjälte

Krämig gräddglass med päron- och vaniljsmak, doppad i mjölkchoklad. Perfekt att mumsa på när man vill känna sig som en superhjälte. 

Nötkola utan tillsatt socker

Krämig gräddglass med kolasmak och kolasås, doppad i mjölkchoklad med rostade hasselnötter. De rostade hasselnötterna smakar helt fantastiskt. Ett något nyttigare alternativ med tanke på att den innehåller mindre socker.

Ice Dream Salt karamell

Vegansk glass gjord av svensk havre med slingor av salt kolasås, doppad i choklad med krisp. Smakar väldigt bra och ett stort plus till att den är vegansk. 


Triumfglass

Farbror Arnes nötkola

Vaniljgräddglass med salt kolasås, doppad i mjölkchoklad och macadamiakrokant. En självklar favorit för alla som gillar macadamianötter. Där borde stå en varningstext om hur beroendeframkallande den är.

Dolce

Våfflelstrut med glasyr av chokladsmak, vaniljglass med kolasås toppad med knäckbitar. En riktigt smakrik glass som faktiskt har förmågan att mätta också även om den i sig inte är mäktig.

Snickers white

Gräddglass fylld med jordnötter, karamell, en krämig kärna och överdrag av vit choklad. Trevligt med en nyhet till den klassiska Snickers glassen. En överraskande nyhet som står sig bra en varm sommardag.

Nöt-crème

Hasselnötsglass med nöt-crème-fyllning, doppad i choklad med hasselnötskross. Äntligen slipper du ringla nöt-crème på glassen själv utan får allt i ett. En väldigt uppskattad nyhet.


GB Glace

Magnum Double Sunlover

Kokosglass med virvlar av syrlig mango och passionsfruktssås. Först doppas glassen i mango och sedan i passionsfrukt. Slutligen kommer ett lager av vit choklad med kokosflingor. Ett måste för alla som älskar kokos!

Magnum Double Starchaser

Popcorns- och kolasmak täckt av ett lager seg kolasås och doppad i mjölkchoklad och med krispiga bitar av karamelliserade popcorn.

Magnum Raspberry Swirl

Hallonglass med virvlar av hallonsås. Överdragen med en riktigt god vegansk choklad som smälter i munnen.

Twister Monstaahh

En glass som är tillverkad av äkta frukt med naturliga färger och smaker. Syrlig citron och sött grönt äpple med uppfriskande blåbär. Uppfriskande nyhet som du kommer att återkomma till under varma sommardagar.

Kingis Raspberry Licorice

Lakritsöverdrag och med ett hjärta av lakrits blir denna krämiga hallonglassen snabbt en favorit bland alla som tycker om lakrits.

Daim Mint

En nyhet för klassikern Daim är att den har fått sällskap av mintglass istället för den klassiska gräddglassen. Våfflan är lika frasig som alltid och glassen är väldigt god.

 

Taggad i: Tips