1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Nytt från Elmia: Destinationstorget i samarbete med FREEDOMtravel

Nytt från Elmia: Destinationstorget i samarbete med FREEDOMtravel

— 15/12-2022
Helena Bergström från FREEDOMtravel har haft föreläsningar tidigare på Elmia Husvagn Husbil.

Elmia Husvagn Husbil har i dagarna presenterat Destinationstorget som en ny företeelse på nästa års mässa. – Vi ser fram emot att stärka mötesplatsen ytterligare och bidra med inspiration inför mässbesökarnas kommande resor, säger mässansvarige Klas Brandt.

Destinationstorget är ett nytt inslag på Elmia Husvagn Husbil och kommer hålla hus i F-hallen, som är ett stort tält på utomhusområdet. Här samlas utställare som har fokus på resmål och upplevelser, såsom destinationer, rederier, sevärdheter, olika utflyktsmål och campingar.

En scen kommer också finnas på området med ett fullspäckat program alla mässdagar. Här kan man lyssna på inspirerande föreläsningar, vara med i utlottningar och få restips.

FREEDOMtravel som är ett digitalt resemagasin är samarbetspartner till Destinationstorget.

– Elmia Husvagn Husbil är en härlig fest. Det är roligt att titta på nya husbilar och husvagnar, men de flesta kan inte köpa ett nytt fordon varje år. Däremot vill man varje år resa någonstans, kanske till ett nytt ställe. Därför känns det superroligt att få vara med och skapa Destinationstorget. Detta ska bli en fest i festen – ett ställe för inspiration, idéer och reslust, säger Peter Bergström, FREEDOMtravel.