1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Smaka på camping - Bergholms egen mässa på Elmia i oktober

Smaka på camping - Bergholms egen mässa på Elmia i oktober

— 08/09-2021

Då det inte blev någon Elmia Husvagn Husbil i år heller så bestämde sig husbils- och husvagnsimportören Bergholm sig för att ordna en egen mässa på Elmia. Den 14-17 oktober presenteras 2022 års nyheter och som inte detta vore nog kommer det även finnas mat och musikunderhållning.

Bergholms monter på Elmia 2019

– Suget efter fritidsfordon är större än någonsin och de svenska camparna längtar efter att få se nyheterna för 2022. Vi kommer att visa upp ett 100-tal fritidsfordon från våra varumärken Knaus, Weinsberg, Tabbert, Morelo, T@B, CI och Roller Team, berättar Lars Bergholm, vd på Bergholm Försäljning AB.

Det är inte bara husbilar och husvagnar som kan ses på mässan utan även tält och tillbehör från Inaca respektive Wigo kommer att visas upp. 

– Många är nyfikna på camping, inte minst efter två sommarsäsonger som präglats av svemester. Vissa har smakat på konceptet genom att hyra ett fordon men ännu inte köpt en husbil eller husvagn. Nu vill vi ge dem möjligheten att få en överblick av det utbud som finns idag och provsmaka campinglivet med oss, säger Lars Bergholm.

Smaka på camping innebär också möjlighet att provsmaka olika smakmenyer från de länder som Bergholms varumärken kommer ifrån. Under fredag och lördag kväll planeras en dinner show i Lobby nord som besökarna kan köpa biljetter till. Vill man stanna över natten erbjuds camping utanför hall A. 

Var: Elmia Hall A, Jönköping

När: 14–17 oktober

Boende: mässcamping på Elmia


Priser

Dinner Show: 495 kr (3 rätters middag med underhållning, begränsat antal platser)

Mat-häfte: 195 kr (4 smakportioner, tapas)

Entré: fri (30 kr i bokningsavgift)

Ställplats på campingen: 150 kr/dygn


Biljettsläpp sker inom kort på tickster.com, håll utkik efter ytterligare information i Bergholms kanaler.


 

Taggad i: Nytt i branschen